Please enable JavaScript
Email Marketing by Benchmark
Eetdagboek van een Weight Watchers dag | OhMyFoodness - Fix That Fat

Eetdagboek van een Weight Watchers dag | OhMyFoodness

0
112Haaallo! Het is weer eens tijd voor een eetdagboek, eentje die ongelofelijk vaak is verzocht de afgelopen tijd. Ik neem jullie een hele dag mee in mijn eet-dag, laat je de WW-app zien en mijn favoriete hartige snack als ik echte cravings heb. Nog even ter info: dit is geen gesponsorde video! x

– – –

Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op social media!
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Website:

– – –

Op zoek naar toffe (food)cadeaus, kookboeken en handige planners? Check de OMF shop voor leuke items!

– – –

Veelgestelde vragen:
1. Waar koop jij je chocolate chips?
Ik koop ze altijd bij de HANOS (groothandel) maar Jumbo en Jamin hebben ze ook. Je kunt ook een reep chocolade gebruiken en deze in stukken snijden.

2. Kan ik de bakpoeder ook weglaten?
Nee, dat gaat niet zo makkelijk. Wel kun je bloem + bakpoeder vervangen door zelfrijzend bakmeel.

3. Kan ik de roomboter ook vervangen door margarine?
Als jij liever geen lactose en/of dierlijke producten eet dan kun je de roomboter vervangen voor margarine.

4. Kun je ook pure, melk of witte chocolade gebruiken?
Ja, chocolade is in principe altijd te vervangen door de kleur/smaak die jij het lekkerst vindt.

5. Kun je in plaats van vanille-aroma ook iets anders gebruiken?
Vanille-aroma is te vervangen door verse vanille, vanille-extract of vanillesuiker. Andersom geldt dit voor de andere producten ook. Je kunt het 9/10 keer ook helemaal weglaten.

6. Zijn andere merken dan degene die jij gebruikt ook goed?
Het maakt mij echt niet uit of je boodschappen doet bij de Aldi, Lidl, Albert Heijn of uitsluitend bij speciaalzaken. Gebruik gewoon je verstand. Als ik ‘naturel roomkaas’ gebruik in een recept dan hoef je uiteraard niet per se Philadelphia te gebruiken maar kun je ook uit de voeten met het huismerk van Aldi.

7. Kun je X vervangen door Y of ik lust geen….
Ik ga er vanuit dat als je een intolerantie hebt voor het een of het ander of een bepaald ingrediënt niet lust, je zelf wel een beetje weet waar je dat specifieke ingrediënt voor kunt vervangen. Zo vervangt Agar Agar gelatine en kun je groenten makkelijke weglaten of vervangen voor een andere groenten. Nog steeds lastig? Google it!

– – –

Ik ben Sabine! 27 jaar en ik blog fulltime op mijn Food & Travelblog www.ohmyfoodness.nl, dé foodblog als je fan bent van reizen en guilty pleasures maar af en toe ook toe bent aan inspiratie voor het avondeten of gezonde maaltijden. Hier op YouTube upload ik minimaal twee keer per week een video, variërend van kookvideo’s tot reisvlogs en (baby)updates.

source

Leave a reply

More News